Hoe kom ik in aanmerking voor een woning in Boswijk?

Iedereen die 50 jaar of ouder is kan zich op de wachtlijst voor een woning in de Boswijk laten plaatsen. Het inschrijfformulier voor de wachtlijst is verkrijgbaar aan de balie van het gemeentehuis. Voor de inschrijving is leges verschuldigd. 

De toewijzing van een woning in de Boswijk vindt plaats aan de hand van het vastgestelde toewijzingsbeleid dat u eveneens onderaan deze pagina als pdf kunt downloaden. Zorgindicatie en economisch-maatschappelijke binding aan Vlieland zijn hierbij leidend.

Er zijn twee inschrijfrondes geweest, in september 2021 en in maart 2022. Op dit moment zijn alle woningen in Boswijk toegewezen.

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met de gemeente opnemen. Contactpersoon voor de toewijzingsprocedure voor de Boswijk is Liliane van Randen, telefoon (06) 15961743 of e-mail l.v.randen@vlieland.nl

Voor vragen over de zorgindicatie kunt u contact opnemen met Annemarie Kort van het gebiedsteam, telefoon (06) 1524 9717 (bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9 tot 12 uur of via e-mail a.kort@vlieland.nl.

Top