Eerste toewijzingsronde Boswijk

De eerste toewijzingsronde voor de woningen in de Boswijk is inmiddels afgerond.

Van 9 augustus tot 6 september was het mogelijk voor belangstellenden om in te schrijven voor de eerste toewijzingsronde van de 34 zelfstandige woningen in Boswijk. Tevens was het mogelijk om in te schrijven voor een later moment. In totaal hebben 160 belangstellenden zich ingeschreven voor deze woningen. Hiervan wilden 61 belangstellenden in aanmerking komen voor de eerste toewijzingsronde en 99 belangstellenden hebben zich ingeschreven voor een later moment. De 61 belangstellenden zijn in de juiste categorie├źn geplaatst (zorgvraag, economische-maatschappelijke binding, leeftijd etc) en op basis hiervan en van de aangegeven voorkeuren en geboortedatum zijn de woningen toegewezen. 

Iedereen die een woning heeft toegewezen gekregen is hiervan op de hoogte gesteld. De overige belangstellenden die niet in aanmerking kwamen zijn hierover ook geïnformeerd.

De inschrijvingen van de belangstellenden die hebben aangegeven op een later moment naar de Boswijk te willen zijn nog niet allemaal verwerkt, ook zij krijgen zo spoedig mogelijk bericht.

Top