Informatiebijeenkomst ambities duurzaamheid donderdagavond 17 februari

Op donderdagavond 17 februari aanstaande organiseert de gemeente Vlieland in Badhotel Bruin een informatiebijeenkomst voor de inwoners van Vlieland en andere geïnteresseerden over de Vlielandse duurzaamheidsambities.  

De Vlielandse duurzaamheidsambitie ‘Vlieland CO2-vrij in 2020’ en het bijbehorende uitvoeringsprogramma 2017 – 2021 moeten bijgesteld worden. Daarom wordt gewerkt aan een nieuwe ambitie en bijbehorend programma. In de informatiebijeenkomst van de raad van 24 januari is een start gemaakt en is gesproken hoe breed of smal zo’n ambitie zou moeten zijn. Inzetten op duurzame energie (een verplichting vanuit het Rijk) alleen? Of wil Vlieland meer? We willen op de informatiebijeenkomst van 17 februari hierover met u in gesprek.

Vanwege de Covid-19 maatregelen is het aantal deelnemers beperkt en is aanmelding vooraf gewenst. We gaan uit van wie het eerst komt… en vol is vol.

Aanmelden kan vanaf nu door een bericht te sturen naar e.vd.klundert@vlieland.nl

Graag zien wij u graag op donderdagavond 17 februari aanstaande. De informatieavond start om 19.30 uur en vind plaats in Badhotel Bruin aan de Dorpsstraat 88.  

Top