Tweede vaccinatieronde op Vlieland op dinsdag 29 en woensdag 30 juni

Op 29 en 30 juni komt de GGD weer naar Vlieland voor de tweede vaccinatieronde tegen het coronavirus. U heeft het tijdstip voor uw afspraak al doorgekregen gelijk met de afspraak voor uw eerste prik.

Eerste ronde gemist?

Mensen die de eerste vaccinatieronde hebben gemist en nu tijdens de tweede vaccinatieronde hun eerste prik alsnog willen halen, kunnen op de volgende dagen het telefoonnummer vermeld in de uitnodigingsbrief bellen om een afspraak te maken:

Woensdag 23 juni t/m vrijdag 25 juni en maandag 28 juni, tussen 09:00 en 17:00 uur.

Ook voor vragen is het belteam via dit nummer bereikbaar.

Jongeren 12-18 jaar met medisch risico

De groep jongeren van 12-18 jaar met medisch risico kunnen zich tijdens deze ronde eveneens laten vaccineren. Zij ontvangen een uitnodiging via de huisarts.

Geel vaccinatieboekje

Voor wie beschikt over een geel vaccinatieboekje: u kunt dit boekje tijdens deze ronde laten stempelen, ook nog voor de eerste vaccinatie. Voor meer informatie over het vaccinatieboekje van de GGD kijk op: https://bit.ly/3guOqLI

Tweede vaccinatieronde missen?

Mensen die deze tweede vaccinatie om welke reden dan ook missen, kunnen aan de vaste wal op een van de locaties van GGD Frysl├ón, op vertoon van hun uitnodigingsbrief hun tweede prik halen.