Vacature BOA voor 16 uur per week

Dit item is verlopen op 07-02-2022.

Sta jij stevig in je schoenen? Krijg jij energie van toezicht houden en handhaving? Wil jij een bijdrage leveren aan de veiligheid van ons mooie eiland Vlieland en woon je ook al op Vlieland? Dan zijn we op zoek naar jou!

Hoe ziet je werkdag eruit?

Dat weet je eigenlijk nooit precies van tevoren, want elke dag is weer anders.

Je bent hoofdzakelijk bezig met de uitvoering van toezichthoudende en handhavende taken in de volle breedte van het werkterrein van Handhaving. Dit betekent veel afwisseling in het werk. Je zorgt ervoor dat overlast en problemen aangepakt worden zoals parkeeroverlast, hangjongeren, illegaal gebruik van de openbare ruimte e.d.

Je stelt je dienstverlenend op naar de inwoners en gasten van Vlieland. Daarnaast ben je in staat om een waarschuwend gesprek te voeren en kun je doorpakken wanneer dat nodig is, maar blijf je respectvol in de omgang.

Je draait mee in een onregelmatigheids-dienstrooster (in de avonduren en weekenden).

Wie zoeken wij?

Jij bent een stevige, resultaatgerichte persoonlijkheid waar je collega’s op kunnen bouwen. Je hebt een relevante opleiding op mbo-niveau afgerond en beschikt daarnaast over BOA, RTGB en BHV. Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van toezicht en handhaving in de openbare ruimte. Voor deze functie is het noodzakelijk dat je op Vlieland woont.

Verder:

•  Kun je je goed inleven in anderen maar ook grenzen stellen als dat nodig is;

•  Ben je zelfstandig, maar kun je ook goed in teamverband werken;

•  Ben je representatief en heb je uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;

•  Ben je prettig om mee samen te werken omdat je beschikt over een positieve basishouding;

•  Heb je een uitstekende conditie en gevoel voor humor.

Wat bieden wij?

Een leuke afwisselende functie voor 16 uur per week.

De functie is gesalarieerd in schaal 7, (afhankelijk van opleiding en ervaring) maximaal € 3.176,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Je ontvangt daarnaast een onregelmatigheidstoeslag.

De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door opleidingen te volgen.

En we hebben aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een Individueel Keuze Budget (bovenop je salaris) van 17,05% van het bruto salaris en een premievrije arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Pilot

Het aanstellen van een BOA/Handhaver in gemeentelijke dienst is een pilot. Daarom krijg je een contract voor 10 maanden. De pilot wordt in september 2022 geëvalueerd en afhankelijk van de uitkomsten van de evaluatie wordt het contract eventueel verlengd of omgezet in een vast dienstverband.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sandra ter Veen, teamleider Uitvoering en Ondersteuning (tel. 06 11747814).

  

Interesse?

Je kunt reageren door je sollicitatiebrief en CV vóór 6 februari 2022 te mailen naar P&O adviseur Greetje Schlimbach: greetje.schlimbach@leeuwarden.nl

Geef in je brief aan waarom je solliciteert naar deze functie.