Vacature bouwkundig medewerker m/v 36 uur per week

Dit item is verlopen op 27-01-2022.

Wil jij werken op het mooiste Waddeneiland?

Kunnen je handen maken wat je ogen zien en kun jij prima zelfstandig werken en heb jij een goede werkhouding? Ben je in het bezit van rijbewijs BE en ben je ook nog eens bouwtechnisch opgeleid? Dan zijn we op zoek naar jou!

Even voorstellen:

Vlieland is een kleine zelfstandige gemeente met ongeveer 1200 inwoners, het bestaat uit één dorp en  uitgestrekte natuurgebieden, mooie schone stranden en een hechte gemeenschap.

Bij de gemeente Vlieland werken ongeveer 30 personen, verdeeld over drie teams, team buitendienst, team beleid en team uitvoering & ondersteuning. De medewerkers hebben veel vrijheid en zelfstandigheid in het uitvoeren van hun werkzaamheden.

Jouw team

Bij de buitendienst van de gemeente werken nu negen mensen, die zich onder andere bezighouden met groenvoorziening, onderhoud van de begraafplaats, afvalinzameling, onderhoud van gemeentelijke gebouwen en sociale huurwoningen, waterstaatkundige werken en werkzaamheden aan wegen en riolen. Vanwege de aanstaande pensionering van één van de medewerkers zoeken we nu een nieuwe enthousiaste medewerker die graag een bijdrage levert aan de leefbaarheid op Vlieland.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Dat weet je eigenlijk nooit precies van tevoren, want elke dag is anders.

In deze functie ben je hoofdzakelijk bezig met bouwtechnische onderhoudswerkzaamheden. Dit houdt in: het klein onderhoud van huurwoningen, het planmatig onderhoud van gemeentelijke gebouwen, het verhelpen van allerlei storingen aan machines, rioolpompen, verlichting, cv installaties e.d. Ook het repareren van een hek, het verleggen van een kabel of leiding, het repareren van een spoelbak, het vervangen van een deurkruk, het vervangen van een kozijn of lichtschakelaar hoort bij jouw dagelijkse werkzaamheden.

Je kunt soms ook ingezet worden voor andere werkzaamheden, zoals het inzamelen van afval, het bestrijden van hoogwater, gladheidsbestrijding of het verrichten van andere klusjes.

Ook draai je mee in het rooster van de storingsdienst, waardoor je ‘s avonds of in het weekend opgeroepen kunt worden voor het oplossen van een storing.

WoonFriesland

WoonFriesland is een sociaal verhuurbedrijf in de provincie Friesland. Zij beheren meer dan 20.000 woningen in de provincie, verdeelt over 16 gemeenten.

WoonFriesland en de gemeente Vlieland werken op verschillende gebieden nauw samen. Samen zetten ze zich in voor goede en betaalbare huurwoningen op Vlieland. Op het eiland beheren zij ongeveer 200 sociale huurwoningen.

Het klein onderhoud van deze woningen wordt grotendeels uitgevoerd door de bouwkundige medewerker van de gemeente Vlieland. De meeste tijd ben je dan ook hiermee bezig en heb je intensief contact met WoonFriesland. Tevens ben jij de ogen en oren en het visitekaartje van WoonFriesland op Vlieland. Als bouwkundig medewerker lever je een belangrijke bijdrage aan de tevredenheid van de huurders.

Na een gedegen inwerkperiode kun je aan de slag en maak jij het verschil.

Wie zoeken wij?

Jij bent een collega met een goede werkhouding en een positieve inzet. Je kunt je prima zelfstandig redden. Je bent in het bezit van rijbewijs BE en als je rijbewijs C hebt is dat helemaal perfect.

Basisvaardigheden op het gebied van werken met machines, motorzagen, heftrucks, BHV, omgaan met een computer en kennis van veilig werken is een pre, maar kan ook door trainingen verder aangeleerd worden. Jij wilt jezelf verder ontwikkelen door het volgen van gerichte opleidingen.

Wat bieden wij?

Een leuke afwisselende functie bij de buitendienst van de gemeente Vlieland voor 36 uur per week.

Een team van collega’s met veel kennis, ervaring en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Plus de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door opleidingen te volgen.

Je hebt minimaal (V)MBO/LBO werk- en denkniveau. De functie is ingeschaald in functieschaal 5, afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 2.765,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Daarnaast hebben wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een Individueel KeuzeBudget (bovenop je salaris) van 17,05% van het bruto salaris, een premievrije arbeidsongeschiktheidsverzekering en (eventueel) een verhuiskostenregeling.

Je zult eerst worden aangesteld in tijdelijke dienst voor maximaal één jaar. Bij wederzijdse tevredenheid krijg je hierna een vast dienstverband.

Voor deze functie is het noodzakelijk dat je op Vlieland woont of komt wonen. Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning op Vlieland dient de normale inschrijvingsprocedure te worden gevolgd.

Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de teamleider van de buitendienst de heer Elzo Brink, tel: 06-51349316 (ma t/m do).                       

Interesse?

Je kunt reageren door je brief en CV voor 27 januari 2022 te mailen naar P&O adviseur Greetje Schlimbach: greetje.schlimbach@leeuwarden.nl

Geef in je motivatiebrief aan waarom je solliciteert op de functie Bouwkundig medewerker.

De gesprekken vinden plaats op 2 februari 2022.

Tot slot

Voldoe je niet helemaal aan de gestelde eisen maar lijkt je dit een hele leuke baan? Aarzel niet om tóch te solliciteren! Als we jou helemaal zien zitten dan kun je door intern ervaring op te doen of opleidingen te volgen uiteindelijk alsnog aan de functie-eisen voldoen.