Vacature team buitendienst 36 uur per week

Dit item is verlopen op 21-03-2022.

Wil jij werken in de buitenlucht op het mooiste Waddeneiland?

Houd je er van om samen met je collega’s de handen uit de mouwen te steken? Ben je in het bezit van je rijbewijs BE, tractor, eventueel vrachtauto en heb je ook nog technisch inzicht?

Dan willen we graag met jou kennis maken!

Even voorstellen:

Vlieland is een kleine zelfstandige gemeente met ongeveer 1200 inwoners, het bestaat uit één dorp en een uitgestrekt natuurgebied, mooie schone stranden en een hechte gemeenschap.

Bij de gemeente Vlieland werken ongeveer 30 personen, verdeeld over drie teams, te weten: team buitendienst, team beleid en team uitvoering & ondersteuning. De medewerkers hebben veel vrijheid en zelfstandigheid in het uitvoeren van hun werkzaamheden.

Jouw team

Bij de buitendienst van de gemeente werken nu negen mensen, die zich onder andere bezighouden met groenvoorziening, onderhoud van de begraafplaats, afvalinzameling, onderhoud van gemeentelijke gebouwen, waterstaatkundige werken en werkzaamheden aan wegen en riolen. Vanwege het vertrek van één van de medewerkers zoeken we nu een nieuwe enthousiaste medewerker die graag een bijdrage levert aan de buitenruimte op Vlieland.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Dat weet je eigenlijk nooit precies van tevoren, want elke dag is anders. Je verricht veel werk met de tractor en de daarbij behorende aanbouwmachines. Je houdt je bezig met onderhoudswerkzaamheden van waterstaatkundige objecten, riolen en rioolputten, straten en wegen, het inzamelen van afval, enz

Je hebt ook affiniteit met techniek, want naast het gebruik van de machines hoort ook het klein onderhoud bij je takenpakket.

Maar je doet meer: je kunt soms ook ingezet worden voor andere werkzaamheden, zoals het meehelpen in het groen, het oplossen van storingen of het verrichten van andere klusjes.

Ook draai je mee in het rooster van de storingsdienst, waardoor je ‘s avonds of in het weekend opgeroepen kunt worden voor het oplossen van een storing.

Wie zoeken wij?

Jij bent een collega met een goede werkhouding en een positieve inzet. Je kunt je prima zelfstandig redden. Je bent in het bezit van rijbewijs BE, tractor en als je rijbewijs C hebt is dat helemaal perfect.

Basisvaardigheden op het gebied van werken met machines, motorzagen, heftrucks, BHV, omgaan met een computer en kennis van veilig werken is een pre, maar kan ook door trainingen verder aangeleerd worden.

Jij wilt jezelf verder ontwikkelen door het volgen van gerichte opleidingen.

Wat bieden wij?

Een leuke afwisselende functie bij de buitendienst van de gemeente Vlieland voor 36 uur per week.

Een team van collega’s met veel kennis, ervaring en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Plus de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door opleidingen te volgen.

Het functieniveau is minimaal VMBO. De functie is ingeschaald in functieschaal 5, afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 2.874,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (cao salaristabel per 1 april 2022).

Daarnaast hebben wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een Individueel Keuze Budget (bovenop je salaris) van 17,05% van het bruto salaris, een premievrije arbeidsongeschiktheidsverzekering en eventueel een verhuiskostenregeling.

Je zult eerst worden aangesteld in tijdelijke dienst voor maximaal één jaar. Bij wederzijdse tevredenheid krijg je hierna een vast dienstverband.

Voor deze functie is het noodzakelijk dat je op Vlieland woont of komt wonen. Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning op Vlieland dient de normale inschrijvingsprocedure te worden gevolgd. Voor tijdelijke huisvesting beschikt de gemeente over woonruimte die gedeeld kan worden met enkele collega’s.

Informatie

Voor meer informatie over deze vacatures kun je contact opnemen de teamleider van de buitendienst de heer Elzo Brink, tel: 06-51349316.

                       

Interesse?

Je kunt reageren door je brief en CV voor 21 maart 2022 te mailen naar P&O adviseur Greetje Schlimbach: greetje.schlimbach@leeuwarden.nl

Geef in je motivatiebrief aan waarom je solliciteert op deze functie.

Tot slot

Voldoe je niet helemaal aan de gestelde eisen maar lijkt je dit een hele leuke baan? Aarzel niet om tóch te solliciteren! Als we jou helemaal zien zitten dan kun je door intern ervaring op te doen of opleidingen te volgen uiteindelijk alsnog aan de functie-eisen voldoen.