Vacature medewerker groenvoorziening

Medewerker Groenvoorziening voor 36 uur per week

Wil jij werken in de buitenlucht op het mooiste Waddeneiland?

Heb jij groene vingers en een goede werkhouding? Ben je in het bezit van je rijbewijs BE en heb je ook nog affiniteit met techniek en/of stratenmaken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Even voorstellen:

Vlieland is een kleine zelfstandige gemeente met ongeveer 1200 inwoners, het bestaat uit één dorp en een uitgestrekt natuurgebied, mooie schone stranden en een hechte gemeenschap. Bij de gemeente Vlieland werken ongeveer 34 personen, verdeeld over drie teams, team buitendienst, team beleid en team uitvoering & ondersteuning. De medewerkers hebben veel vrijheid en zelfstandigheid in het uitvoeren van hun werkzaamheden.

Jouw team

Bij de buitendienst van de gemeente werken nu negen mensen, die zich onder andere bezighouden met groenvoorziening, onderhoud van de begraafplaats, afvalinzameling, onderhoud van gemeentelijke gebouwen, waterstaatkundige werken en werkzaamheden aan wegen en riolen.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Dat weet je eigenlijk nooit precies van tevoren, want elke dag is anders. Je bent hoofdzakelijk bezig met aanleg- en onderhoudswerkzaamheden. Dit houdt in: maaien, onkruid wieden, snoeien, bladblazen, schoffelen, bomenonderhoud, onderhoud van de begraafplaats, onderhoud van wegen en bestrating en incidenteel het delven van graven. Naast groene vingers heb je ook affiniteit met techniek, want het gebruik en het onderhouden van tuingereedschappen en machines hoort ook tot je takenpakket.

Maar je doet meer: je kunt soms ook ingezet worden voor andere werkzaamheden, zoals het inzamelen van afval, het oplossen van storingen of het verrichten van andere klusjes.  Ook draai je mee in het rooster van de storingsdienst, waardoor je ‘s avonds of in het weekend opgeroepen kunt worden voor het oplossen van een storing.

Wie zoeken wij?

Jij bent een collega met een goede werkhouding en een positieve inzet. Je kunt je prima zelfstandig redden. Je bent in het bezit van rijbewijs BE en als je rijbewijs C hebt is dat helemaal perfect.

Ook vrouwen wordt uitdrukkelijk verzocht te solliciteren!

Basisvaardigheden op het gebied van werken met machines, motorzagen, heftrucks, BHV, omgaan met een computer en kennis van veilig werken is een pre, maar kunnen ook door trainingen verder aangeleerd worden. Jij wilt jezelf verder ontwikkelen door het volgen van gerichte opleidingen.

Wat bieden wij?

Een leuke afwisselende functie bij de buitendienst van de gemeente Vlieland voor 36 uur per week.

Een team van collega’s met veel kennis, ervaring en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Plus de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door opleidingen te volgen.

Het functieniveau is minimaal VMBO. De functie is ingeschaald in functieschaal 5 (afhankelijk van opleiding en ervaring) maximaal € 2.874,-- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Daarnaast hebben wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een Individueel KeuzeBudget (bovenop je salaris) van 17,05% van het bruto salaris, een premievrije arbeidsongeschiktheidsverzekering en eventueel een verhuiskostenregeling.

Je zult eerst worden aangesteld in tijdelijke dienst voor maximaal één jaar. Bij wederzijdse tevredenheid krijg je hierna een vast dienstverband.

Voor deze functie is het noodzakelijk dat je op Vlieland woont of komt wonen. Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning op Vlieland dient de normale inschrijvingsprocedure te worden gevolgd.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de teamleider van de buitendienst de heer Elzo Brink, tel: 06-51349316.                    

Interesse?

Stuur je sollicitatiebrief en CV uiterlijk op 28 augustus a.s. naar greetje.schlimbach@leeuwarden.nl

NB Als er voldoende reacties binnengekomen zijn, sluit de reactietermijn voor deze vacature eerder.

Tot slot

Voldoe je niet helemaal aan de gestelde eisen maar lijkt je dit een hele leuke baan? Aarzel niet om tóch te solliciteren! Als we jou helemaal zien zitten dan kun je door intern ervaring op te doen of opleidingen te volgen uiteindelijk alsnog aan de functie-eisen voldoen.                 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.