Voor het einde van het jaar kunt u weer besluiten of u een andere zorgverzekering nodig hebt. U kunt uw huidige verzekering tot 31 december 2023 opzeggen.

De gemeente Vlieland vindt het belangrijk dat u een zorgverzekering heeft die bij u past. Op de gemeentepagina van Poliswijzer.nl(externe link) kunt u kijken welke zorgverzekering het meest geschikt is voor u. U kunt hier ook een verzekering afsluiten.
Wilt u hulp bij het invullen van de Keuzehulp op Poliswijzer.nl? Uw buurtwelzijnswerker helpt u graag! Maak een afspraak met Annemarie Kort via telefoonnummer 06-15249717 of per mail: a.kort@vlieland.nl.
Het is handig om uw huidige zorgpolis mee te nemen naar het gesprek.

Laag inkomen en veel zorg nodig?

Heeft u een laag inkomen en veel zorg nodig? Met de AV Frieso heeft u een groot zorgpakket en krijgt u van de gemeente korting op de premie. Op de website (externe link)van de Dienst Sozawe Noardwest Fryslân staan de premie en de voorwaarden voor de AV Frieso. Daar leest u ook hoe u deze zorgverzekering kunt aanvragen.

Heeft u vragen over de AV Frieso? Neem dan contact op met De Dienst Noardwest Fryslân via 0517-380 200 of per mail: contact@sozawe-nw-fryslan.nl.