Startpagina

Afspraak maken
 • Rookverbod 19-04-2019

  Het college van Burgemeester en Wethouders heeft op grond van artikel 2:18 van de Algemene Plaatselijke Verordening Vlieland (APV 2011) een rookverbod ingesteld vanaf zaterdag 20 april 2019.…

  Lees meer
 • Antoine Maartens, werkzaam voor de stichting Urgenda, is woensdag 24 april aanwezig in het gemeentehuis van 9.30 tot 10.30 uur om vragen te beantwoorden over duurzaamheid.

  Heeft u een…

  Lees meer
 • Binnenkort worden er werkzaamheden uitgevoerd aan het elektriciteitsnet van Liander aan de Willem de Vlaminghweg. Hierdoor zal een aantal aansluitingen op het net tijdelijk worden afgesloten,…

  Lees meer
Meer nieuws


Via de onderstaande button zijn de collegeblog bijdragen terug te lezen.

Collegeblog

 

Alle benodigde informatie over het melden van verloren of gevonden voorwerpen leest u via de onderstaande link. U kunt daarnaast direct een melding van een verloren of gevonden voorwerp doen.
gevonden of verloren

De website van het archief van de gemeente Vlieland staat online. Hier vindt u veel informatie uit het gemeente archief zoals akten van de burgerlijke stand, het bevolkingsregister, het kerk archief, verslagen van raadsvergaderingen en veel beeldmateriaal.
Gemeente archief