Startpagina

Afspraak maken
  • Via een telefoonlijn van het Erasmus MC en huisartsen van de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) kunnen mensen die twijfelen of ze zich moeten laten vaccineren tegen corona, zich laten voorlichten.

    Lees meer
  • Tussen 19 november en 12 december houdt de gemeente Vlieland een enquĂȘte onder haar inwoners. Inwoners worden daarbij gevraagd naar hun ervaringen met meepraten, meebeslissen en meedoen met…

    Lees meer
  • Op woensdag 24 november kunnen (nog) niet-gevaccineerde inwoners van Vlieland zonder afspraak een eerste prik halen op Vlieland, bij de huisartsenpraktijk. Op woensdag 15 december komt de GGD…

    Lees meer
Meer nieuws

Werken bij de gemeente Vlieland

Als er vacatures zijn bij de gemeente Vlieland kunt u die terugvinden op deze pagina.

Duurzaamheid
Thuis of in uw onderneming aan de slag met duurzame energie of benieuwd naar informatie over de duurzame projecten op Vlieland? U kunt het vinden op onze speciale website.

Bestuur en organisatie

burgemeester en wethouders | gemeenteraad  |


Via de onderstaande button zijn de collegeblog bijdragen terug te lezen.

Collegeblog

 

De website van het archief van de gemeente Vlieland staat online. Hier vindt u veel informatie uit het gemeente archief zoals akten van de burgerlijke stand, het bevolkingsregister, het kerk archief, verslagen van raadsvergaderingen en veel beeldmateriaal.
Gemeente archief