Startpagina

Afspraak maken
  • Helaas, vanwege de oplopende corona-besmettingscijfers zal Sinterklaas dit jaar niet zélf naar Vlieland komen voor een feestelijke intocht en optocht. Ook het opkleden kan geen doorgang vinden.

    Lees meer
  • Heeft u een laag inkomen en ieder jaar hoge zorgkosten? Dan is de aanvullende zorgverzekering Frieso (AV Frieso) van De Friesland misschien voordelig voor u. Deze verzekering biedt een brede…

    Lees meer
  • In een dringende zoektocht naar horecapersoneel en geschikte woonruimte voor personeel, is er een onderzoek gestart naar de mogelijkheden voor het starten van een Vlieland Academy. Met dit…

    Lees meer
Meer nieuws

Werken bij de gemeente Vlieland

Als er vacatures zijn bij de gemeente Vlieland kunt u die terugvinden op deze pagina.

Duurzaamheid
Thuis of in uw onderneming aan de slag met duurzame energie of benieuwd naar informatie over de duurzame projecten op Vlieland? U kunt het vinden op onze speciale website.

Bestuur en organisatie

burgemeester en wethouders | gemeenteraad  |


Via de onderstaande button zijn de collegeblog bijdragen terug te lezen.

Collegeblog

 

De website van het archief van de gemeente Vlieland staat online. Hier vindt u veel informatie uit het gemeente archief zoals akten van de burgerlijke stand, het bevolkingsregister, het kerk archief, verslagen van raadsvergaderingen en veel beeldmateriaal.
Gemeente archief