Startpagina

Afspraak maken
 • Ook voor 2018 is het voor inwoners van Vlieland weer mogelijk om vanaf 1 juli 2018 met staand want te vissen aan de Noordzeekust, omdat het gaat om historisch of van oudsher bestaand gebruik.…

  Lees meer
 • Op dinsdag 19 juni komt architect Doeke van Wieren naar Vlieland om zijn ideeën over het ontwerp van de nieuwbouw op de locatie Uiterton te presenteren. Die dag worden aparte momenten…

  Lees meer
 • Eén van de huidige vergunninghouders voor de exploitatie van sporten en instructie op het strand heeft aangegeven per 1 juni 2018 te willen stoppen en de vergunning in te leveren.
  Het…

  Lees meer
Meer nieuws

De website van het archief van de gemeente Vlieland staat online. Hier vindt u veel informatie uit het gemeente archief zoals akten van de burgerlijke stand, het bevolkingsregister, het kerk archief, verslagen van raadsvergaderingen en veel beeldmateriaal.
Gemeente archief

Alle benodigde informatie over het melden van verloren of gevonden voorwerpen leest u via de onderstaande link. U kunt daarnaast direct een melding van een verloren of gevonden voorwerp doen.
gevonden of verloren