Startpagina

Afspraak maken
 • “Samen voor een goed zomerseizoen”

  Vandaag is het zover, de zomermaatregelen gaan in. Daarmee geven we elkaar de broodnodige anderhalve meter ruimte én zorgen we ervoor dat…

  Lees meer
 • In maart kondigde het kabinet verregaande maatregelen aan om de verspreiding van het corona-virus tegen te gaan. Deze maatregelen konden grote financiële gevolgen hebben voor ondernemers en…

  Lees meer
 • De Voorzitter van de Veiligheidsregio Fryslân  maakt bekend dat zij heeft vastgesteld de  “ Noodverordening COVID-19 veiligheidsregio Fryslân van 1 juli 2020”.

  De Noodverordening…

Meer nieuws


Via de onderstaande button zijn de collegeblog bijdragen terug te lezen.

Collegeblog

 

De website van het archief van de gemeente Vlieland staat online. Hier vindt u veel informatie uit het gemeente archief zoals akten van de burgerlijke stand, het bevolkingsregister, het kerk archief, verslagen van raadsvergaderingen en veel beeldmateriaal.
Gemeente archief

Alle benodigde informatie over het melden van verloren of gevonden voorwerpen leest u via de onderstaande link. U kunt daarnaast direct een melding van een verloren of gevonden voorwerp doen.
gevonden of verloren

Duurzaamheid
Thuis of in uw onderneming aan de slag met duurzame energie of benieuwd naar informatie over de duurzame projecten op Vlieland? U kunt het vinden op onze speciale website.